Aktuellt

Följande evenemang är inplanerade under 2024:

  • 21-24e mars - Clinic Perry Wood

  • 6-7e april - Clinic Pernilla Deijfen

  • 21a april - WE med Ulrika Pernler

  • 9e maj - WE med Ida Svensson

  • 17-19e maj -  Ecole de Légèreté

  • 23-26e maj - Clinic Perry Wood


Qi Gong för den som vill bli en bättre och mer balanserad ryttare. 

Vi erbjuder ridlektioner samt WE-lektioner med egen häst.

Är du intresserad av att hyra anläggningen - kontakta oss.

Unik Möjlighet Att Bli Medryttare 

Detta är Falçao (Falken) och han söker en ny bästa vän! Falken är en lusitano-arab korsning född 2010. Han är inte så stor, ca 152 cm hög och vill därför ha en liten ryttare! Han är välutbildad inom dressyr och hittar man rätt knappar är han otroligt känslig och kan nästan allt. Samtidigt är han väldigt snäll och man kan leka runt både barbacka och i halsring. Han är lite försiktig när det kommer till hinder men om man visar dom och tar det lugnt i början tycker han det är väldigt roligt. Inom hoppningen har vi bara  hoppat små hinder och studs.

Det går att rida ut själv men då krävs en rutinerad och trygg ryttare som kan vägleda honom på ett bra sätt om han blir nervös. Har man någon med sig på marken går han snällt även när han blir spänd.Även om han är en super snäll häst så är han väldigt känslig och behöver därför en snäll, välbalanserad och mjuk ryttare. Eftersom han är så trevlig så skulle han kunna funka till en yngre ryttare men det krävs då hästvana föräldrar som kan finnas som stöd.


Det vi letar efter är en medryttare som gärna vill komma flera dagar i veckan och som kommer älska honom precis så mycket som vi gör!